OMEGA-duo SZÁMÍTÁSTECHNIKAI FEJLESZTŐ SZOLGÁLATATÓ ÉS KERESKEDELMI Kft. 3561 Felsőzsolca, Bartók B. utca 34.
OmegaCAD programok ismertetéseMintarajzokOmegaCAD rendszerek áraiReferenciákKapcsolat felvétel az OMEGA-duo Kft.-velLetöltések  Vissza Előre
         
         
  Az OMEGA-duo Kft.  
     

Az OMEGA-duo Kft. 2006 első negyedévében vált önálló gazdasági társasággá, a korábban több mint 10 évig az OMEGA-soft Kft. profitcentrumaként működő egység részleges jogutódként történő kiválásával. Így a tulajdonosok és a munkatársak az évtizedek során felhalmozódott tapasztalatok mellett a korábban általuk fejlesztett programokhoz kapcsolódó jogokat is magukkal hozták az új cégbe. Ez biztosítja a meglévő és leendő ügyfelek töretlen, magas színvonalú kiszolgálását.

Az OMEGA-duo Kft. fő tevékenységi köre a mérnöki munka számítógépes programmal történő támogatása:

  • CAD rendszerek fejlesztése és forgalmazása
  • Komplett CAD munkahelyek szállítása
  • CAD bevezetésének támogatása
  • Egyedi rendszerek fejlesztése

Rendszereinket üzletfeleink igényeinek, szakmai tapasztalatainak figyelembevételével fejlesztjük. Így a felhasználók olyan eszközöket használhatnak, amelyek a beépített automatizmusoknak, számításoknak köszönhetően jelentősen növelik a munka hatékonyságát, és csökkentik az emberi tévedésből bekövetkező hibák lehetőségét. A saját fejlesztésű OmegaCAD rendszerünkre és az eddigi fejlesztések során szerzett tapasztalatainkra, - valamint a megrendelő szakembereinek ismereteire - támaszkodva egyedi rendszerek fejlesztésére is vállalkozunk.

 
         
     
Cégünk szellemi és anyagi erőforrásaival az ügyfelek követelményeinek magas szakmai színvonalon, megbízhatóan, rugalmasan és versenyképes áron történő kielégítésére törekszik.  
 
         
         
    < Vissza a kezdőlapra  

OMEGA-duo SZÁMÍTÁSTECHNIKAI FEJLESZTŐ SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI Kft. 3561 Felsőzsolca, Bartók Béla utca 34.
Telefon: (+36 21) 380 6328; (+36 30) 995 0547 E-mail: küldés Web: www.omegaduo.hu
Nyilvántartva: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyi Bíróság mint Cégbíróság,   Cg.05-09-012978